大统华每周特价 信达超市每周特价 龙翔、龙胜超市(Oceans)每周特价 佳乐超市每周特价

加拿大密西沙加华人网™

[其他广告] 高中学分课程

注册会员

获赠鲜花
4 朵
个人财富
236 金币
友情提示: 请千万不要登入陌生网站输入QQ号和密码,以防诈骗。
联系我时,请说明是从哪儿看到的,谢谢。
北美华人新生活

保帮家电维修李师傅

心理热线

新客户展示位
更多广告请点击
中文黄页

有您的支持
我们会做得更好
) _) ~! z8 ]* U( u# c
* x( g$ K, q3 |; o密市理工附中 冬季高中课程 招生开始啦!( u. [( `# V( r7 B5 a
凡通过密西沙加中文论坛来的学生,均享受无报名费的优惠!

, y4 I3 P2 ~! A+ t9 q/ M
: z$ p$ j9 d* M$ m( Z. r* l
课后辅导,课后学分课,均享受优惠! 欢迎来电咨询! 905-232-0672 (国语找Charlie老师)

L; {& z; D" i0 n6 x  V% ]
Mississauga Secondary Academy is a registered and licensed private high school located in the heart of Downtown Mississauga next to Square One Shopping Mall.
! s! K/ T* z$ `; |2 r7 f  Z
9 \7 r0 E0 F+ S' E0 Z
Our teachers are Ontario Certified professionals with many years of experience and offer continuous support and guidance to our students.% R: C" {1 i- J# I( @) d' ~8 Q

L* g5 X* c, l6 m  s( R, O
' m7 \/ W; R2 x" L' G

“We take good care of our students.”
) H! a2 s! K" o) u

6 u9 |1 h1 G" i1 ]& z2 aMSA offers all grade 9-12 high school credit courses:
5 s( f3 h/ @& ?) ~; OØENGLISH   (OLC4O, ENG4U, ENG4C, ENG3U, ENG3C…)) `$ @2 P/ M% F' P  {& A+ U
ØESL   (ESLAO, ESLBO, ESLCO, ESLDO, ESLEO)
/ y# [/ x" e% u7 ?ØMATH   (MDM4U, MHF4U, MCV4U, MAP4C…)
+ c  m. @' z6 u: cØSCIENCE   (SBI4U, SCH4U, SES4U, SNC4M, SPH4U…)* R+ i/ z% d* G8 u' Y( E
ØAnd much more
! C, ]1 q$ `4 y4 [$ t4 U% [
) \5 ?! Z% F2 _0 b/ r

Special offer going on now for early registration!!

( W  o% q# B- E0 j% J3 v; L8 R. s6 G
0 O, b  O% S; |: ~9 `- e

1 K" s  [# U& [
- f4 [8 T; h- N9 N: G7 [

Mississauga Secondary Academy8 r" Z+ R" ^/ Q, @3 T( f8 k5 V
33 City Centre Drive, Suite 240
* J9 q  `/ ]6 l2 B  I7 l. yMississauga, ON L5B2N55 Z: I' z3 v. U9 v& Y( A0 O0 n6 ]
Tel: 905.232.0672
$ l# ^  _- u% |4 r- X9 u5 n+ f2 u) `Tel: 905.232.8628
5 Z0 t2 x" s& y6 ~$ i/ I' ~www.msaschool.com
6 i" I. w6 _- lOpen 7 days a week from 9:00a.m. –  9:00p.m.1 Q$ z1 w3 r+ ~( u5 ^4 S
Authorized Testing Centre for Prometric, PearsonVue, TOEFL iBT- L  ^) |. l9 z+ M; x
Facebook: Mississauga Secondary Academy, Twitter: @MSASchool
/ ?# n8 ^! s+ h. Y# T# i, A0 K$ s6 p9 I/ g% y! C9 o  ?" F

密西沙加中文黄页

注册会员

获赠鲜花
4 朵
个人财富
236 金币
友情提示: 请千万不要登入陌生网站输入QQ号和密码,以防诈骗。
密西沙加中文黄页

注册会员

获赠鲜花
4 朵
个人财富
236 金币
密西沙加中文黄页

注册会员

获赠鲜花
4 朵
个人财富
236 金币
密西沙加中文黄页

注册会员

获赠鲜花
4 朵
个人财富
236 金币
密西沙加中文黄页

注册会员

获赠鲜花
4 朵
个人财富
236 金币
密西沙加中文黄页

注册会员

获赠鲜花
4 朵
个人财富
236 金币
欢迎来电咨询 905-232-0672
密西沙加中文黄页

注册会员

获赠鲜花
4 朵
个人财富
236 金币
密西沙加中文黄页

注册会员

获赠鲜花
4 朵
个人财富
236 金币
密西沙加中文黄页

注册会员

获赠鲜花
4 朵
个人财富
236 金币
密西沙加中文黄页

注册会员

获赠鲜花
4 朵
个人财富
236 金币
密西沙加中文黄页

注册会员

获赠鲜花
4 朵
个人财富
236 金币
密西沙加中文黄页

注册会员

获赠鲜花
4 朵
个人财富
236 金币
密西沙加中文黄页